De mooiste campings op een rij!

SunCamp, De Jong Intra en TUI hebben een groot aanbod kampeervakanties in Frankrijk. In het zwoele zuiden kunt u o.a. heerlijk kamperen op de volgende campings:

Camping la Nautique ***
Een kampeerplek aan de Roussillon kust tussen de oleanders in een mediterrane omgeving. Vlakbij ligt een zoutwaterbinnenmeer, waar flamingo's regelmatig neer-strijken om te fourageren. La Nautique ligt aan het Etang des Bages waar je actief kunt zeilen, surfen, roeien en kanoën. Maar er langs wandelen of rustig vlak fietsen kan natuurlijk ook. Voor degenen die wat van de cultuur en geschiedenis van de streek willen proeven is Narbonne een aanrader. Flaneren en zonnen kun je aan het Middelandse zeestrand van Narbonne Plage of van Gruissan Plage.

Domaine le Pommier ****
Op een veelzijdig familiepark kamperen in de Ardèche. Lekker luieren en genieten van de rust en ruimte. Maar let op dat het spectaculaire zwemparadijs van Domaine Le Pommier je niet zo in haar ban houdt, dat je de omgeving vergeet...

Domaine du Verdon
Vanuit het pittoreske plaatsje Castellane is het nog maar een klein stukje naar camping Domaine du Verdon. Deze camping ligt midden in de Provence, in het prachtige gebied van de Verdon, dat bijzonder rijk is aan natuurschoon. Op korte afstand van de camping liggen de Gorges du Verdon, waar u in de diepte de rivier ziet stromen. Op deze prachtige camping, die aan de rivier ligt, is van alles te doen en de kinderen kunnen zich in het zwembad met glijbanen uitleven.

Les Sablons
Les Sablons is een absolute topcamping in Portiragnes in de Languedoc met prachtige zwembaden met glijbanen en kinderbaden met waterat-tracties. De rijk met bloemen en bomen beplante camping geeft een weldadige schaduw. De staanplaatsen zijn ruim. Het zandstrand grenst direct aan de camping.

Camping Cala Gogo
Aan de Roussillonkust ligt deze supercamping, vlak aan het brede zandstrand, met een prachtig zwembadcomplex en een heerlijk gastronomisch restaurant. De talrijke voorzieningen die het hele seizoen geopend zijn, maken van uw verblijf een échte vakantie!

Camping Int. de Giens
Deze gezellige familiecamping aan de Côte d'Azur is geschikt voor iedereen die wel de charmes van de Franse zuidkust wil hebben, maar niet de drukte. Een beziens-waardigheid in de omgeving is het schiereiland Giens. Dit is een beschermd natuurgebied. Vanuit Hyères (5 km.) vertrekt de boot naar het prachtige eilandje Porquerolle.

Yelloh! Village Ilbarritz
Deze camping ligt in Frans Baskenland in het mooie zuidelijke gedeelte van de streek Les Landes. Het is een prachtige groene terrassen-camping met verwarmd buitenzwembad met overkap-ping, animatie, restaurant en bar, op ongeveer 600 m van het strand.

Huttopia Font-Romeu
Deze camping in de Pyreneeën is helemaal nieuw, en alles straalt hier kwaliteit uit. Ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte, die van een groene omgeving houden. Er worden veel activiteiten in de natuur georganiseerd. Er is een verwarmd zwembad. Font Romeu ligt op 5 km.